Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć,, niedługo będe pisał maturę i chciałbym po liceum pójść na studia. Jestem na profilu matematycznym jednak od zawsze ciągnęło mnie do sportu który jest moim hobby. Gram w drużynie siatkarskiej w swoim mieście oraz uczęszczam na siłownię w wolnym czasie. Na maturze wybrałem rozszerzoną biologię do której przygotowuję się sam, wydaje mi się że nie jest źle. Myślę o pójściu na AWF i potem pracy jako nauczyciela wf, trenera w jakieś szkółce siatkarskiej lub coś związanego ze sportem. Warto wybrać ten kierunek ? Proszę o opinie. Dzięki
Witaj
Jeśli w przyszłości planujesz zostać nauczycielem wychowania fizycznego to kierunek studiów: wychowanie fizyczne będzie bardzo dobrym wyborem. Rozszerzona biologia się przyda, warto też pomyśleć nad fizyką i chemią bo zawsze są dodatkowo punktowane W czasie studiów możesz zrobić rożnego rodzaju kursy np. instruktorskie i pracować jako pomocnik trenera lub w późniejszym czasie sam prowadzić drużynę lub np. pracować jako trener personalny, możliwości jest dużo. Powodzenia
FACEBOOK and INSTAGRAM ------> @studenckie4ra | Pilne sprawy ------> studenckie4ra@interia.com
Można tak powiedzieć, ale po co tak mówić ~ S. Tym
Dzięki za odpowiedź Dam znać po maturze jak poszło
Nie ma sprawy
FACEBOOK and INSTAGRAM ------> @studenckie4ra | Pilne sprawy ------> studenckie4ra@interia.com
Można tak powiedzieć, ale po co tak mówić ~ S. Tym
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 594.09 kB (Maksimum: 661.66 kB) ]